Prirodni proizvodi kao lijek i prevencija

Na manifestaciji “Agrodani 2020.Živinice” zapaženo mjesto zauzima štand sa priordnim proizvodima, koji služe kao lijek za prevenciju mnogih bolesti.Zanimljivo je istaći da su prirodni proizvodi koje nude na štandu porodična tradicija, koja datira više od 150 godina.

“Sve je krenulo od pranene Hamide Ibrišević, koja je prva počela raditi lijekove na prirodan način.Nastavila je moja majka Hava, a potom sam i ja prihvatila, kao i najbliža familija.Bavim se proizvodnjom biljnih kapi, tinktura od pažljivo odabranih ljekovitih biljaka spojenih tako da deluju na svaku bolest posebno.To su 100 odsto prirodni preparati i pomažu izliječenju mnogih bolesti”, kaže nam Nusreta Šuvalić Ibrahimbegović.

Najtraženiji prirodni proizvodi kao lijek i prevencija su biljene kapi za prostatu, tinktura od gaveza, biljne kapi za usporenu štitnu, tinktura od srijemoša, dvojna terapija za šećer, biljne kapi za masnoću u krvi, za valerijanu, lijek za sve ciste, antibiotici u borbi protiv Ešerihije Koli i dr.

Sve biljne proizvode možete pronaći od danas do nedjelje na Gradskom bulevaru Živinice, tokom trajanja manifestacije “Agrodani 2020.Živinice”, a može kontaktom na telefon broj:061 805-098