Predstavljamo Vam Agenciju Holiday travel Živinice

“Svjesni smo da svako čeka svoj godišnji odmor ili makar jedan slobodan dan kako bi u ovim stresnim vremenima pronašao svoj mir i barem na trenutak zaboravio na svakodnevne obaveze, stoga se svakom klijentu uz individualni pristup maksimalno posvećujemo”- ova misao vlasnika i Generalnog menadžera Travel Agencije Holiday Živinice gospodina Behsudina Mujanovića je sjajan uvod u predstavljanje profila Agencije Holiday travel Živinice.

“Od svog osnivanja 2016. godine misija Holiday Travel-a je da kroz putovanja koja organizuje, na jedinstven način približi ljudima kulturu, istoriju i način života na odabranim destinacijama.
Vizija Holiday Travel-a je da se kvalitetom pruženih usluga značajno izdvoji od konkurencije i da na tržištu stekne prepoznatljivost kao turistička agencija koja pruža usluge visokog kvaliteta po pristupačnim cijenama, postavlja standarde i uvodi inovacije u turizmu”.

U ovom kratkom periodu Holiday travel je stekao povjerenje i ugled kod velikog broja ljubitelja putovanja koji su poslije svakog putovanja nestrpljivo očekivali novu destinaciju.

“Stečeno povjerenje i obostrano prijateljstvo naših uvaženih klijenata i prijatelja porodice Holiday brižno njegujemo kroz razne programe bonusa i nagrađivanja.
Uvijek težimo da našim putnicima pružimo sadržajan program obilazaka i informacije o destinaciji koja se posjećuje, angažirajući profesionalne turističke vodiče kako bi im svako naše putovanje bilo nezaboravno i ostalo u jako lijepom sjećanju”.

Vaša sigurnost i udobnost nam je bitna!

“Udobnu i sigurnu vožnju vršimo luksuznim autobusima visoke turističke klase iz vlastitog voznog parka kojeg čine autobus Scania Irizar 2003.godište kapaciteta 51+1 sjedišta i za manje grupe minibus Mercedes Sprinter 2017. godište kapaciteta 23+1 sjedišta.U toku ovog mjeseca naš vozni park biće obogaćen sa još jednim luksuznim autobusom od 50 sjedišta 2013. godište, ali i novim uslugama poput free wifi u svakom vozilu.
Ukoliko imate posebne zahtjeve ili želite da samostalno organizujete grupno putovanje, obratite nam se, a mi ćemo u najkraćem roku osmisliti poseban aranžman i ponudu koja će u potpunosti odgovarati Vama i Vašim mogućnostima.

Uposleni u Holiday travel kao i naši spoljni saradnici su stručni i visoko obrazovani sa odličnim poznavanjem stranih jezika i rada u turizmu, te sam ponosan na njihov dosadašnji rad i doprinos.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo jako uspješni sudeći po pozitivnim dojmovima i zahvalama od naših klijenata koji ističu da bi ponovno povjerili Holiday travelu izbor za svoj budući odmor i putovanje.

Garancija kvaliteta i sigurnosti su naša preporuka od strane korisnika naših usluga”.

Menadžer prodaje Agencije Holiday travel gospodin Armin Suljić ljubazno nam je predstavio program rada Holiday travel-a.

“Holiday travel ima veliki izbor turističkih aranžmana i usluga koje su pažljivo pripremane i odraz su Vaših želja.Za sve koji vole našu Bosnu i Hercegovinu tu smo da Vam predstavimo našu zemlju na najbolji mogući način, da Vam otkrijemo prirodne ljepote koje naša zemlja skriva, prelijepe planine sa netaknutom prirodom i čistim planinskim zrakom, ljekovite banje, domaća kuhinja, historijsko naslijeđe, da Vam predstavimo našu rodnu zemlju koja će Vas očarati i prijatno iznenaditi.
Za one koji žele višednevni odmor u ljetnjem periodu, tu smo da Vam ponudimo najegzotičnija mjesta gdje će Vas buditi šum morskih valova i očarati plavetnilo mora, uz bogatu gastronomsku ponudu morskih specijaliteta.
Ako više volite zimu i snijeg naše aktuelne ponude omogućiti će Vam boravak na našim planinama, ali i planinama u regiji i uživanje u skijanju i šetnji na čistom planinskom zraku.
Za sve koji žele dobar provod,organizujemo odlazak na koncerte poznatih zvijezda koji se vječno pamti.
Posjeta sajmovima u zemlji i inostranstvu, kongresni turizam, višednevna putovanja u europske metropole, školske ekskurzije u sopstvenoj režiji ili u saradnji sa europskim touroperatorima, dio su naše bogate ponude.
Uvijek mislimo na Vaš budžet, imamo potpisane ugovore o saradnji sa mnogim školama, udruženjima građana i preduzećima, stoga određena putovanja možete platiti u ratama putem administrativne zabrane” .

Menadžer voznog parka Holiday travel-a gospodin Miralem Mujanović sigurno je prava osoba koja nam može potvrditi da svaki osmijeh zadovoljnog putnika je zaslužen dobro isplaniranim putovanjem i sigurnom i udobnom vožnjom.

“Vozila prije svakog putovanja prolaze detaljni tehnički pregled. Svaki segment putovanja se detaljno isplanira. Ljubazan, prijateljski i profesionalan pristup vozača, pratilaca putovanja i turističkih vodiča prema putnicima kao kruna svakog putovanja budu nagrađeni osmijehom zadovoljnih putnika.
Naši putnici imaju uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje za slučaj iznenadnih zdravstvenih problema.
Našim putnicima nastojimo pružiti najkvalitetniju uslugu, ispoštovati svaki zahtjev, a ukazano povjerenje zadovoljnih korisnika i njihovi pozitivni dojmovi su mi dodatna motivacija u daljnjem radu”.

Pratite naše svakodnevne objave putem naše zvanične Facebook stranice ili web stranice

www.holiday-travelagency.com.

Budite naš prijatelj i član porodice Holiday travel.
Sa nama Vaš novac vrijedi više – uvjerite se! Vaš Holiday travel.
Travel Agencija Holiday nalazi se u Ulici Oslobođenja 23 Živinice
Informacije možete dobiti na telefone:
035/774-777;
061/166-202
e-mail: holidaytravelzivinice@gmail.com